Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Мездра Николинка Кътовска излезе с

...
Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Мездра Николинка Кътовска излезе с
Коментари Харесай

Кметът на Мездра с поздрав по случай Деня на учителя

Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Мездра Николинка Кътовска излезе с привет във връзка Световния ден на учителя, който се отбелязва през днешния ден:

Уважаеми учители,
Приемете от името на Община Мездра и персонално от мое име най-сърдечни поздрави по случай Световния ден на учителя - 5 октомври! 
На този ден всички ние си спомняме за обичания преподавател, за първия учебен звънец, за първата класна стая. Затова употребявам мотива, с цел да изразя своето почитание към Вашия неотклонен труд и висок професионализъм. Да си преподавател не е просто специалност, да си преподавател е предопределение, задача, орис. 
Приемете нашата откровена признателност за голямата любов и самообладание, с които разкривате на децата малко по малко магията на езиците, необятността на математиката, чудесата на природата, мъдростта на цивилизации и видни персони. 
С признателност за всеотдайните Ви грижи и внимание към младото потомство, за силата, куража и смелостта да се справяте с провокациите на времето. 
Пожелавам на всички някогашни и сегашни учители здраве, дългоденствие и справедливо самопризнание като към модерни будители от страна на възпитаници и родители, на нашето общество! 
Продължавайте да бъдете пазители на скъпите национални обичаи в областта на образованието, които българският народ е съхранил през вековете! 
Честит празник!
 
С почитание, 
Инж. Николинка Кътовска, 
Кмет на община Мездра 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР